Προϊόντα

Συστήματα συναγερμού

Η εταιρεία μας εμπορεύεται μελετά και εγκαθιστά, συστήματα συναγερμού των μεγαλυτέρων διεθνώς κατασκευαστών ιδανικά για επιχειρήσεις, καταστήματα, κατοικίες. Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται από την Κεντρική Μονάδα με το πληκτρολόγιό της, την εξωτερική και εσωτερική σειρήνα και τους αισθητήρες ανίχνευσης παραβίασης.

Τα συστήματα συναγερμού τοποθετούνται μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος σε κατάλληλες θέσεις ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν παραβίαση, ενεργοποιούνται, θέτουν σε λειτουργία τις σειρήνες του συστήματος και μεταδίδουν κωδικοποιημένα σήματα συναγερμού στον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων που λειτουργεί σε 24ωρη βάση
5/5

Συστήματα πυρασφάλειας

Για την πυροπροστασία της περιουσίας σας η Bella Security Group, επιλέγει εξελιγμένα συστήματα πυρασφάλειας, που ικανοποιούν τα διεθνή τεχνολογικά πρότυπα και παρακολουθεί συνεχώς τους χώρους που επιθυμείτε μέσω του ιδιόκτητου Κέντρου Λήψεως Σημάτων, ενημερώνοντας άμεσα τους αρμόδιους και εσάς σε περίπτωση ανάγκης.

Για την πυροπροστασία η Bella Security Group:

 1. Επιλέγει εξελιγμένα συστήματα πυρασφάλειας, που ικανοποιούν τα διεθνή τεχνολογικά πρότυπα.
 2. Παρακολουθεί συνεχώς τους χώρους που επιθυμείτε μέσω του ιδιόκτητου Κέντρου Λήψεως Σημάτων.
 3. Ενημερώνει τους αρμόδιους σε περίπτωση ανάγκης.
 4. Ειδοποιεί άμεσα εσάς ή τους εκπροσώπους σας.
 5. Προσφέρει συνεχή τεχνική υποστήριξη των συστημάτων που έχετε επιλέξει.
5/5

Συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης ( CCTV )

Θέλετε να μπορείτε να επιβλέπετε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όταν απουσιάζετε και να έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα;

Επιλέγοντας να εποπτεύσετε τον χώρο σας με συστήματα μεταφοράς εικόνας θα είστε πάντα σε θέση να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο στους χώρους που επιθυμείτε όλο το 24ωρο, καταγράφοντας κάθε κίνηση.

Το άρτια εξοπλισμένο, ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Action Security of Pylos μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε:

 1. Άμεση εκτίμηση της κατάστασης σας πραγματικό χρόνο.
 2. Κινητοποίηση των περιπολικών της εταιρίας μας και ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών.
 3. Πλήρη και συνεχή ενημέρωσή σας.
 4. Υψηλού επιπέδου και συνεχή τεχνική υποστήριξη.
5/5

Συστήματα GPS/GPRS
δορυφορικού εντοπισμού

Oι ανάγκες της επιχείρησής σας είναι αυξημένες και ο χρόνος σας πολύτιμος. Γι αυτό έχει βαρύνουσα σημασία για σας, να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα οχήματά σας. Για το λόγο αυτό, η Action Security of Pylos, σας προσφέρει το Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων (ARMADA).

Τα οφέλη, που προκύπτουν, από τη χρήση του είναι πολλά και σημαντικά.

Σας δίνει τη δυνατότητα αναλυτικής παρακολούθησης της διαδρομής που πραγματοποιούν τα οχήματά σας σε πραγματικό χρόνο.

Παράλληλα, η εταιρία μας, με την υποστήριξη του ιδιόκτητου Κέντρου Λήψεως Σημάτων, παρέχει σε εσάς 24ωρη υποστήριξη και ενημέρωση.

Οι εφαρμογές του συστήματος ARMADA, είναι απεριόριστες, και το προτείνουμε σε επιχειρήσεις όπως:

 • Ενοικιάσεως οχημάτων, σκαφών, ταξί.
 • Εμπορικών μεταφορών – διανομής τροφίμων, καυσίμων και λοιπών προϊόντων.
 • Σε λεωφορεία, σχολικά ή τουριστικά.
 • Σε οχήματα εταιριών Οδικής Βοήθειας, Ταχυμεταφορών.
 • Σε εταιρίες που παρέχουν Υπηρεσίας Ασφαλείας (SECURITY).
 • Σε βιομηχανίες.
Αλλά και σε Υπηρεσίες του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα, όπως:

 1. Στρατός, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΔΕΗ κλπ.

  Aκόμα, το προτείνουμε σε ιδιώτες που, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, θέλουν να γνωρίζουν τη θέση, την κατεύθυνση, ή την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα οχήματά τους, οποιαδήποτε στιγμή.

5/5

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
(ACCESS CONTROL)

Η «κίνηση» της επιχείρησής σας είναι στο χέρι σας.

Σαν επαγγελματίας, γνωρίζετε ότι τα τμήματα μιας επιχείρησης διαφέρουν μεταξύ τους, και σε επίπεδο ευαίσθητων δεδομένων και σε επίπεδο σπουδαιότητας.

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα επίπεδα και την διαβάθμιση πρόσβασης που θέλετε να έχει το προσωπικό και οι επισκέπτες σας στους χώρους και στα τμήματα που εσείς επιθυμείτε σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Παράλληλα σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα, μέσω της λεπτομερούς καταγραφής των κινήσεων του προσωπικού σε ότι αφορά στον τόπο και το χρόνο που πραγματοποιήθηκαν.

5/5